Minusta

Kiitos että poikkesit sivuilleni!

Mielestäni tanssi kuuluu kaikille, se on erinomainen itseilmaisun väline ja vaikutukseltaan voimaannuttava. Tanssiessa keho ja mieli keskustelevat keskenään. Tanssiessa voit unohtaa ja muistaa kuka olet.

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja, sekä tanssiryhmiä päätoimisesti viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan. Aerobictunnit, Zumba, Vesijumppa, Kehonhuoltotunnit, sekä erityisryhmät lapsista-senioreihin ovat ominta osaamistani kuntoliikunnan saralla. Tanssi itseilmaisun välineenä on erityisen lähellä sydäntäni. Ohjaan monentyyppisiä tanssitunteja Latinotanssitunteja, Showtanssia, lastentanssia, sekä Luovaa tanssiliikuntaa.

Toimin Hämeenlinnan, Lahden ja Asikkalan alueilla ohjaten lukuisia valmennus- ja tilausryhmiä.
Vuosien varrella olen organisoinut, valmentanut ja toiminut koreografina useissa tanssiproduktioissa ja kilpailuissa, sekä organisoinut useita näytöksiä ja tanssitapahtumia.

Liikunta-ala kehittyy jatkuvasti ja ryhmäliikunnassa uusia trendejä syntyy tasaisin väliajoin. Pidän tärkeänä tiedon hankkimista viimeisimmistä suuntauksista ja osallistunkin alan lisäkoulutuksiin ja ideapäiviin säännöllisesti.
Toivon että liikunnan ilo välittyy ohjauksessani ja voin tuottaa elämyksiä vapaa-aikaasi!

Lämpimästi: Magda

Tervetuloa Magda.fi sivustolle